Værksted


Renault og en Dacia er begge højteknologiske biler og derfor stilles der store krav til de personer og det udstyr, der er nødvendigt, for at servicere og vedligeholde dem.

Hos Mehlsen Automobiler A/S sender vi løbende vores medarbejdere på efteruddannelse og kurser. Det sikrer, at vi altid er på forkant med udviklingen og teknologien i de biler vi servicerer og at vort personele altid er opdateret til at yde det bedste for vore kunder. 

Værkstedet bliver jævnligt kontrolleret af Dansk Teknologisk Institut (DTI). Ved uanmeldte besøg bliver kvaliteten på værktøj, måleudstyr og værkstedet i det hele taget checket. Resultatet munder ud i en rapport, som sætter tal på kvaliteten.

Kombineret med vores moderne værksted, er vi altid parat til at give dig og din bil en god og effektiv service. Desuden lagerfører vi reservedele til både Renault og Dacia. Derfor skal du aldrig vente længe på service og reparationer. Vi er endvidere online med Renaults og Dacias hovedlager, så du aldrig skal vente unødigt på en reservedel vi ikke skulle have på vort lager.

 

Tryk på Kontakt os i menuen for at se hvem du ellers kan møde hos Mehlsen Automobiler A/S!

 

Michael -amtrup

Michael Amtrup
Værkfører
Tlf.: 62 63 11 55 

Send mail

 

 

 

 

Lars Housted Jørgensen
Værkfører
Tlf.: 62 63 11 55 

Send mail

 

 

 

 

 

Åbningstider


VÆRKSTED:

Mandag - Torsdag : kl . 07.30 - 16.00
Fredag: kl. 07.30 - 15.00
Lørdag / Søndag: Lukket

Telefontid: Værksted

Mandag - Torsdag : kl . 07.45 - 16.00
Fredag: kl. 07.45 - 15.00

 

ADMINISTRATION:

Mandag - Torsdag: kl . 07.30 - 16,00
Fredag: 07.30 - 15.00
Lørdag / Søndag: Lukket

 

Udviklet af Bilinfo