Har du brug for hjælp i forbindelse med en skade, så kontakt os telefonisk på 62 63 11 55

Har du fået en skade der kræver reparation, er vort skadesværksted parat til at udbedre skaden hurtigst og bedst muligt, så du kan komme ud og køre i din egen bil igen. Vi reparerer skader på alle bilmærker og samarbejder med samtlige forsikringsselskaber. Hos Mehlsen Automobiler har vi siden 1935 erfaring i bilen handel, reparation og skadesarbejde.

Du bestemmer selv hvor du vil have udbedret en skade

Mehlsen Automobiler er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du stadig vælge, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen.

Lånebil

Vi tilbyder gratis lånebil ved reparation af skader. 

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim.